Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Μια κοιλιά γεμάτη συναισθήματα

psychologos athina

Σας καλούμε στην ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης και ενδυνάμωσης για γυναίκες σε περίοδο εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής μιας γυναίκας. Κατά τη διάρκειά της συντελούνται μεγάλες αλλαγές σ' όλα τα επίπεδα της ύπαρξής της (σωματικό, ψυχολογικό, νοητικό) αλλά και στις δυναμικές των διαπροσωπικών της σχέσεων (σύντροφος, μέλη της οικογένειας). Η υποστήριξή της λοιπόν σ' αυτή τη περίοδο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη ώστε να κατανοήσει, να διαχειριστεί και να εμπεριέξει όσα χρειάζεται αλλά και να αποβάλει και να σχετιστεί με όσα την επιβαρύνουν.

Σ' αυτήν την πρώτη συνάντηση, θα δώσουμε χρόνο και χώρο ώστε η καθεμία να μπορέσει να μοιραστεί τους προβληματισμούς, τις αγωνίες, τον τρόπο που παρατηρεί και βιώνει τις αλλαγές της εν λόγω περιόδου. Θα μπορέσουμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες, τις προσδοκίες αλλά και τους φόβους. Θα χαλαρώσουμε και θα αλληλεπιδράσουμε με δημιουργικούς τρόπους. Όλα αυτά μέσα σε συνθήκες συναισθηματικής ασφάλειας, αποδοχής και ζεστασιάς.

Το εργαστήριο αυτό είναι μια πρώτη επαφή και γνωριμία με σκοπό να δημιουργηθεί σταθερή ομάδα, όπου θα μπορέσουμε να εμβαθύνουμε και να επεξεργαστούμε όσα μας γεννά αυτή η περίοδος.

Το εργαστήρι θα λάβει χώρα στις 01/10/19 18.30-20.30 στην διεύθυνση: Αλκμαιωνίδων 6 Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 6978654629 (Ελένη), 6980235750 (Μαριάννα) ή στα e-mails: elenipanagiotak@gmail.com, mariandad@yahoo.co.uk

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες και βιογραφικά των συντονιστριών όπως και πληροφορίες για τις μεθόδους και τις τεχνικές που θα χρησιμοποιηθούν στην εμψύχωση της ομάδας μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες μας: topsychodrama και ndi-psychology  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου