Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ομάδα αυτογνωσίας φοιτητών

Η ομάδα θα αποτελείται από μικρό, σταθερό αριθμό ατόμων και ο στόχος της είναι η αυτογνωσία και η προσωπική ανάπτυξη. Μέσα σ’ ένα ζεστό κλίμα σεβασμού, αποδοχής και ενσυναίσθησης καλούμαστε να αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις δυσκολίες, τις επιθυμίες και τα οράματα μας. Καλούμαστε να αναγνωρίσουμε την ολότητα μας, να της δώσουμε χώρο και χρόνο αφουγκραζόμενοι και αποδεχόμενοι την ύπαρξή της.

Αν είσαι φοιτητής/ φοιτήτρια:
  • Και σ’ απασχολούν ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων ή θέλεις να έρθεις σ’ επαφή με τον εαυτό σου και να τον γνωρίσεις καλύτερα ή νιώθεις ότι το άγχος πολλές φορές σε ξεπερνά και δεν παίρνεις αρκετή ικανοποίηση από την καθημερινότητά σου. Επίσης αν θέλεις να ενισχύσεις την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου
    psychologos athina
  • Αν περνάς κάποιο διάστημα πένθους ή αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας εσύ ή οικείο σου πρόσωπο
  • Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι ν’ ανταπεξέλθεις στα ακαδημαϊκά σου καθήκοντα ή δεν έχεις κατασταλάξει με το τι θες να καταπιαστείς στη ζωή σου
  • Αν νιώθεις μόνη/ος και ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει

Υπάρχει ο χώρος, ο χρόνος και οι συνθήκες να υποστηριχθείς, να αναδιπλώσεις ότι σ’ απασχολεί και να βρεις νέους τρόπους να υπάρχεις.

Η εμψύχωση θα γίνει με βάση το ψυχοθεραπευτικό μοντέλο της Μη Κατευθυντικής-Παρεμβατικότητας (NDI) που βρίσκει εφαρμογή στην εμψύχωση ομάδων, στην ψυχοθεραπεία και στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η ομάδα θα συναντιέται 1-2 φορές τον μήνα με διάρκεια περίπου 2 ώρες. Θα συν- αποφασιστεί η μέρα και οι ώρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής απευθυνθείτε στις εμψυχώτριες:

Ελένη Παναγιωτακοπούλου: Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια

Τηλ: 6978654629 / Email:elenipanagiotak@gmail.com
Facebook.com/psychologos.NDI

Αλέκα Κωνσταντακοπούλου: Κοινωνιολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Τηλ: 6974326442/ Email: alekakonsta@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου